Κατηγορίες

Οι Εκδόσεις Πατάκη στην 20ή Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Οι Εκδόσεις Πατάκη στην 20ή Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Αγαπητοί αναγνώστες,

Η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου της Θεσσαλονίκης (ΔΕΒΘ) θα πραγματοποιηθεί από τις 16 μέχρι και τις 19 Μαΐου 2024, για 20ή φορά στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου ΔΕΘ-Helexpo. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα λάβουν χώρα την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 19:30 στην αίθουσα Γιώργος Ιωάννου, περίπτερο 13. 

Η έκθεση αποτελεί ορόσημο για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Πέρα από τη φιλοξενία των εκδηλώσεων, διοργανώνονται στο πλαίσιο της έκθεσης φεστιβάλ, διαγωνισμοί, θεματικά αφιερώματα, βραβεύσεις κ.ά. Μπορείτε να δείτε περισσότερα για τη ΔΕΒΘ εδώ https://www.thessalonikibookfair.gr/ 

Οι Εκδόσεις Πατάκη θα είναι εκεί! 

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15, ΙΣΟΓΕΙΟ, Stand 60 (ΕΝΗΛΙΚΩΝ)
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 12, Stand 1 (ΠΑΙΔΙΚΟ)  

Κάθε χρόνο είναι μεγάλη χαρά για μας να γινόμαστε για τέσσερις μέρες τόπος συνάντησης συγγραφέων και αναγνωστών, μέσα από τις παρουσιάσεις βιβλίων, τις εκδηλώσεις και τις υπογραφές βιβλίων από τους συγγραφείς στο περίπτερό μας. Φέτος όμως είμαστε ακόμα πιο ενθουσιασμένοι, καθώς γιορτάζουμε 50 χρόνια εκδοτικής δραστηριότητας. Και είμαστε πολύ χαρούμενοι που, δίπλα στους αγαπημένους Έλληνες συγγραφείς, φέτος έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε και τρεις σημαντικούς λογοτέχνες από το εξωτερικό! 

Το Σάββατο 18 Μαΐου υποδεχόμαστε σε συνεργασία με το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών τον Κάρλο Λουκαρέλλι, έναν από τους πιο γνωστούς και πολυμεταφρασμένους Ιταλούς συγγραφείς αστυνομικής λογοτεχνίας. Την ίδια μέρα (18/5) θα συναντήσουμε σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος τον πολυβραβευμένο Ζιλ Λεγκαρντινιέ, συγγραφέα του μπεστ σέλερ Μικρή ερωτική ιστορία. Τέλος, την Κυριακή 19/5 ο δηµοφιλής Τούρκος µουσικοσυνθέτης και βραβευμένος συγγραφέας Zoυλφί Λιβανελί παρουσιάζει το νέο του βιβλίο Στη ράχη της τίγρης.  

Φυσικά από την έκθεση δε θα μπορούσαν να λείπουν οι αγαπημένοι μας Έλληνες συγγραφείς Ισίδωρος Ζουργός, Λένα Διβάνη, Σωτήρης Δημητρίου, Θεόδωρος Γρηγοριάδης, Καρολίνα Μέρμηγκα, Μισέλ Φάις, Θανάσης Χειμωνάς, Χάρης Βλαβιανός, Δημήτρης Καμπουράκης και Πάνος Σόμπολος που παρουσιάζουν τα νέα τους βιβλία και συνομιλούν με το κοινό. 

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες και τα facebook events για τις
Εκδηλώσεις συγγραφέων λογοτεχνίας και non fiction

Αν πάλι θέλετε να μυήσετε τα παιδιά σας στις χαρές της ανάγνωσης, έχουμε μια σειρά από δραστηριότητες και εκδηλώσεις για παιδιά και νέους αναγνώστες σε ένα πραγματικά ξεχωριστό περίπτερο. Οι συγγραφείς Βαγγέλης Ηλιόπουλος, Αλεξάνδρα Μητσιάλη, Γιώργος Χατζόπουλος, Μισέλ Φάις, Θοδωρής Παπαϊωάννου, Βίκτωρ Μοσχόπουλος, Δικαίος Χατζηπλής και η εκδότρια Έλενα Πατάκη θα δώσουν το παρών σε ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα παρουσιάσεων.  

Εκδηλώσεις συγγραφέων παιδικής – νεανικής λογοτεχνίας

Δείτε και κατεβάστε το πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεών μας παρακάτω.

 

 

Προηγούμενο
Επόμενο


Page generated: 02/10/2024 13:22:26