Κατηγορίες

Online Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής για παιδιά 10 – 12 ετών

φαντασία – μολύβι - χαρτί

Εισηγητής: Φίλιππος Μανδηλαράς

Έναρξη: 4 Απριλίου 2016

Δημιουργικό ζέσταμα: Πρώτο μέλημά μας στο εργαστήρι είναι να ακονίσουμε και να οργανώσουμε τη φαντασία μας, ώστε να μην τρομάζουμε με το αναπάντεχο και να καλωσορίζουμε τις αυθαίρετες ιδέες στη γραφή μας.
Παιχνίδια καταγραφής –παιχνίδια περιγραφής: Στη συνέχεια θα ασκηθούμε στην παρατήρηση και θα γνωρίσουμε τεχνικές γραφής που θα μας βοηθήσουν να αποτυπώσουμε τον κόσμο γύρω αλλά και μέσα μας. Έτσι, σταδιακά, θα μάθουμε να επιλέγουμε το υλικό που μας ταιριάζει ώστε να εκφράζουμε στο χαρτί τον κόσμο με τις δικές μας λέξεις και τον δικό μας τρόπο.
Παιχνίδια μυθοπλασίας: Τέλος, θα ανοιχτούμε στο πέλαγος της μυθοπλασίας, εκεί όπου παραμονεύουν ήρωες και θηρία για να τους δώσουμε τη δική μας ανάσα και ζωή.

Κόστος συμμετοχής: 200 ευρώ

Έκπτωση στην εγγραφή του 2ου παιδιού της οικογένειας, 20%. Αν έχετε δυο παιδιά, τα δίδακτρα ανέρχονται στα 360 ευρώ.

Διάρκεια εργαστηρίου: 8 εβδομάδες

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ

Θα δοθούν διπλώματα παρακολούθησης.

Δεν απαιτείται η προμήθεια ή η εγκατάσταση ειδικού λογισμικού. Χρειάζεται μόνο ένας υπολογιστής και πρόσβαση στο Internet.

Για επιπλέον πληροφορίες ή διευκρινίσεις, τηλ. 210.36.50.010

Αποκλειστικά οι μαθητές της e-Σχόλης θα προμηθεύονται από το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο Πατάκη, www.patakis.gr, την προτεινόμενη βιβλιογραφία που ορίζουν οι διδάσκοντες με 20% έκπτωση (βιβλία άλλων εκδοτών) και 25% έκπτωση (βιβλία των Εκδόσεων Πατάκη) στα βιβλία εκτός ενιαίας τιμής. Στα βιβλία που εμπίπτουν στον νόμο περί ενιαίας τιμής η έκπτωση θα είναι η μέγιστη επιτρεπόμενη, δηλ. 10%.

Αν σας ενδιαφέρουν τα ομαδικά εργαστήρια για τάξεις Δημοτικού πατήστε εδώ



Page generated: 05/10/2024 09:13:55