Κατηγορίες

Βραβείο Αναγνωστών

 

Επιλέξτε το αγαπημένο σας μυθιστόρημα!

 

Ανακοινώθηκε η βραχεία λίστα του Λογοτεχνικού Βραβείου Αναγνωστών, ενός θεσμού που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Ε.ΚΕ.ΒΙ. και καθιερώθηκε από το αναγνωστικό κοινό. Φέτος, είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανάμεσα στα υποψήφια προς βράβευση έργα συγκαταλέγονται δύο μυθιστορήματα συγγραφέων των Εκδόσεων Πατάκη. Μην ξεχάσετε λοιπόν να ψηφίσετε το αγαπημένο σας μυθιστόρημα από σήμερα έως τις 5 Δεκεμβρίου!

Η ψηφοφορία γίνεται μέσω sms (χρέωση απλού μηνύματος) και ο κάθε αναγνώστης έχει δικαίωμα για μία μόνο ψήφο (ΒΑ κενό και ο αριθμός της επιλογής σας στο 54160).

 

 

Ο παλαιστής και ο δερβίσης του Θεόδωρου Γρηγοριάδη
Ένα μυθιστόρημα ερωτικής εμμονής, ένας πολυπρόσωπος αινιγματικός καμβάς, με στοιχεία κοινωνικού θρίλερ, που κινείται ανάμεσα στην Ανατολή και τη Δύση.
Διαβάστε περισσότερα για το βιβλίο εδώ.

Στείλτε
ΒΑ (κενό) 3 στο 54160
Ανεμώλια του Ισίδωρου Ζουργού
Μια ιστορία για την αντρική φιλία και τη φυγή, μέσα από την οποία αναδύεται ο πρόσφατος νεοελληνικός μηδενισμός και η δίνη της χώρας τα τελευταία τριάντα χρόνια.
Διαβάστε περισσότερα για το βιβλίο εδώ.
Στείλτε
ΒΑ (κενό) 6 στο 54160

Το τελικό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας προκύπτει κατά το ήμισυ (50%) από την ψήφο των αναγνωστών ενώ το υπόλοιπο 50% βγαίνει από τις ψήφους που έχουν ήδη δώσει οι Λέσχες Ανάγνωσης (από τις οποίες προέκυψε η βραχεία λίστα). Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 7 Δεκεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον θεσμό του Βραβείου Αναγνωστών μπορείτε να επισκεφθείτε το site του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου (www.ekebi.gr).

 

 



Page generated: 04/10/2024 21:18:12