Κατηγορίες

Φτιάξε τη δική σου εικονογραφημένη ιστορία

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
 
1. Η εταιρεία «Σ. ΠΑΤΑΚΗΣ Α.Ε.Ε.Δ.Ε.» Παναγή Τσαλδάρη 38, 210.36.500.00  (εφεξής ΠΑΤΑΚΗΣ), που δραστηριοποιείται στις εκδόσεις, διοργανώνει τον παρόντα διαγωνισμό με τίτλο «Φτιάξε τη δική σου εικονογραφημένη ιστορία».
 
2. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας, έως 15 ετών, με εξαίρεση τους μετόχους, τους διευθυντές και τους εργαζόμενους στην ΠΑΤΑΚΗΣ, τους  μετόχους, τους διευθυντές και τους εργαζόμενους  στις συνδεδεμένες με αυτές επιχειρήσεις, καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους. Επίσης εξαιρούνται οι χονδρέμποροι (dealers) της Διοργανώτριας Εταιρίας, οι επαγγελματικά ασχολούμενοι  με αυτό τον διαγωνισμό, καθώς και οι συγγενείς τους α΄ και β΄ βαθμού. Τέλος εξαιρούνται τα άτομα που στερούνται δικαιοπρακτικής ικανότητας. Οι συμμετέχοντες, θα πρέπει να ελέγξουν αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις με τους γονείς ή τους κηδεμόνες τους, προκειμένου να βεβαιωθούν ότι γονείς ή οι κηδεμόνες τους κατανοούν αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις.
 
3. Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει τη  15/04/2011 (και ώρα 00:00:01) και θα ολοκληρωθεί την  31/7/2011 (και ώρα 24.00).
 
4. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος. Ο κάθε συμμετέχων καλείται να συμπληρώνει την ειδική αίτηση συμμετοχής που περιέχεται στην ιστοσελίδα www.patakis.gr και στο σχετικό τρίπτυχο έντυπο. Μαζί θα υποβάλλει και μία ιστορία με εικόνες και κείμενο. Αυτά θα πρέπει να ταχυδρομηθούν στις Εκδόσεις Πατάκη, Παν. Τσαλδάρη 38, 104 37 Αθήνα (σφραγίδα ταχυδρομείου 31/7/2011). Οι εικονογραφημένες ιστορίες θα κριθούν από ομάδα αξιολόγησης που θα ορίσουν οι Εκδόσεις Πατάκη. Η εμπρόθεσμη αποστολή θα πρέπει να προκύπτει από τη σφραγίδα του ταχυδρομείου. Η Διοργανώτρια Εταιρία δεν φέρει ευθύνη για καθυστερημένη παραλαβή των επιστολών μετά τη επιλογή των νικητών, έστω και εάν αυτές έχουν αποσταλεί εμπροθέσμως.
5.  Οι συμμετοχές είναι ατομικές. Κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα μόνο μίας έγκυρης συμμετοχής καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού. Σε περίπτωση πολλαπλών συμμετοχών ως έγκυρη συμμετοχή λαμβάνεται η πρώτη (1η) κατά χρονική σειρά.
6.  Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να συμπληρώνουν όλα τα υποχρεωτικά πεδία της αίτησης συμμετοχής προκειμένου αυτή να θεωρηθεί έγκυρη.
7.  Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που υποβάλλονται εντός των χρονικών ορίων του διαγωνισμού (δηλ. από 00:00:01 της 15 Απριλίου, 2011 μέχρι τις 24:00:00 της 31 Ιουλίου 2010). Όλες οι έγκυρες συμμετοχές καταχωρούνται αμέσως σε λίστα (βάση δεδομένων) που τηρεί η εταιρία ΠΑΤΑΚΗΣ και αποκτούν αυτοδίκαια και άνευ ετέρου αύξοντα αριθμό.
8.  Οι νικητές των δώρων θα ανακηρυχθούν μετά από επιλογή που θα διενεργηθεί την 31/08/2011 και ώρα 12.00, ενώπιον της Συμβολαιογράφου Αθηνών, στα γραφεία της εταιρείας ΠΑΤΑΚΗΣ, Παναγή Τσαλδάρη 38, ΤΚ 10437, στον 3ο όροφο. Οι όροι συμμετοχής του διαγωνισμού έχουν κατατεθεί ενώπιον της Συμβολαιογράφου. H εν λόγω Συμβολαιογράφος υποβοηθούμενη από εκπρόσωπο της εταιρείας ΠΑΤΑΚΗΣ, θα είναι αποκλειστικά αρμόδια για τον έλεγχο της νομιμότητας της επιλογής και θα ελέγχει με βάση τις μηχανογραφημένες καταστάσεις που θα έχει στα χέρια της την πλήρωση των τυπικών προσόντων συμμετοχής των ατόμων.
9. Από την επιλογή θα αναδειχθούν δώδεκα (12) νικητές όπου οι ιστορίες τους θα δημοσιευτούν στα Νέα των Βιβλιοφάγων και θα σταλούν ηλεκτρονικά. Οι επιλεχθέντες θα παρακολουθήσουν ένα σεμινάριο δημιουργικής γραφής και εικονογράφησης που θα διεξαχθεί τη σχολική χρονιά 2011-2012.
 
10. Τα δώρα είναι προσωπικά, δε μεταβιβάζονται, δεν είναι δυνατόν να ζητηθεί η αντικατάστασή τους με άλλο δώρο και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.
11.  Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα www.patakis.gr το αργότερο μέχρι την επόμενη ημέρα από την επιλογή και θα ενημερωθούν τηλεφωνικά. Τα δικαιώματα για τη χρήση και δημοσιοποίηση των έργων ανήκουν στην Σ. Πατάκης Α.Ε. Εάν έως τις 09/09/2011 στις 19:.00 μ.μ., δεν ευρίσκεται ο νικητής,  η Διοργανώτρια Εταιρία απαλλάσσεται από κάθε σχετική ευθύνη, διατηρεί δε το δικαίωμα να προβούν είτε στην ακύρωση των μη αποδοθέντων δώρων είτε στην διάθεσή τους με οποιαδήποτε διαδικασία ή και ελεύθερα κατά την απόλυτη διακριτική τους ευχέρεια. Οι αρχικοί νικητές δεν θα αποκτούν κανένα δικαίωμα ή απαίτηση κατά των Διοργανωτριών Εταιριών στην περίπτωση αυτή.
13. Η παράδοση των δώρων θα πραγματοποιηθεί πανελλαδικά από την εταιρεία. Η παραλαβή του δώρου από τον νικητή μπορεί να γίνει μόνο εφόσον αυτός συνοδεύεται από τους γονείς ή τον κηδεμόνα του, οι οποίοι επίσης θα πρέπει να επιδείξουν δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή εν ισχύ διαβατήριο. Η παρουσία των γονέων ή κηδεμόνα κατά την παραλαβή του δώρου συνεπάγεται την συναίνεσή τους για την συμμετοχή του ανηλίκου στον διαγωνισμό υπό τους παρόντες όρους.
14. Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς με την γραμμή επικοινωνίας της εταιρείας ΠΑΤΑΚΗΣ, στο 210 36 500 73, για να μάθουν λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό.
15. Η Διοργανώτρια Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανακαλέσει, παρατείνει ή μειώσει τη διάρκεια του παρόντος διαγωνισμού, να αλλάξει τα προσφερόμενα δώρα με άλλα ίσης αξίας κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση, κατά την κρίση τους καθώς και να μεταβάλλουν τους όρους και τις ημερομηνίες συμμετοχής ή /και να ματαιώσουν το διαγωνισμό. Κάθε τέτοια τροποποίηση θα αναρτάται στις ιστοσελίδες  www.patakis.gr στους όρους του διαγωνισμού. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμβουλεύονται τακτικά τους όρους συμμετοχής. Η Διοργανώτρια Εταιρία διατηρεί την ευχέρεια να ακυρώνει συμμετοχές με αποτέλεσμα οι ενδιαφερόμενοι να μην συμμετέχουν στο διαγωνισμό, σε περίπτωση που τα στοιχεία τους είναι ελλιπή, λανθασμένα, ψευδή, προσβάλλουν την εικόνα της Διοργανώτριας Εταιρίας ή τα κρατούντα ήθη και έθιμα κ.λ.π
16. Οι συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της Διοργανώτριας Εταιρείας.
17. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση του συμμετέχοντα για καταχώρηση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που θα δηλώσει σε αρχείο που θα τηρείται με αυτά από την εταιρεία ΠΑΤΑΚΗΣ για το σκοπό του παρόντος διαγωνισμού, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2472/1997 όπως ισχύει, καθώς και για άλλους προωθητικούς και διαφημιστικούς σκοπούς, δηλαδή για ενέργειες Marketing. Με τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, οι διαγωνιζόμενοι παρέχουν τη ρητή συγκατάθεσή τους για τη λήψη ενημέρωσης για προωθητικές ενέργειες, εκδηλώσεις και προϊόντα της Πατάκης μέσω email ή SM από τη διοργανώτρια εταιρία, στα προσωπικά στοιχεία τα οποία έχουν υποβάλει κατά τη συμμετοχή τους. Κάθε συμμετέχων διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει εγγράφως από την εταιρία τη διαγραφή των προσωπικών του δεδομένων από το ως άνω αρχείο επικοινωνώντας με την εταιρία 210.36.500.71). Συνιστά δικαίωμά σας η πρόσβαση στα στοιχεία σας που τηρούνται, καθώς και η προβολή αντιρρήσεων εκ μέρους σας για την επεξεργασία των στοιχείων που σας αφορούν.
18. Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό παρέχουν τη συγκατάθεσή τους και εξουσιοδότηση στη Διοργανώτρια Εταιρία για την προβολή του διαγωνισμού ή / και των αποτελεσμάτων του μέσω ραδιοφώνου, τηλεόρασης, κάθε ΜΜΕ, καθώς και μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή και του INTERNET. Έτσι, οι Διοργανώτρια Εταιρία επιφυλάσσει για τον εαυτό της το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει και δημοσιεύσει για διαφημιστικούς σκοπούς τον κατάλογο των νικητών, φωτογραφίες, φιλμ και βίντεο και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την απονομή και την πραγματοποίηση των επάθλων για διαφημιστικούς σκοπούς, η δε συμμετοχή στον παρόντα διαγωνισμό παρέχει αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση για χρήση της εικόνας και του ονόματος των συμμετεχόντων και εκχώρηση των αναγκαίων δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας δωρεάν.
19.  Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι της Διοργανώτριας Εταιρίας.
 

 



Page generated: 02/10/2024 16:14:51