Κατηγορίες

Writing contest - Olympic Truce

Η επιτελική ομάδα της τριμηνιαίας αγγλόφωνης επιθεώρησης The bridge επιδιώκει να προβάλλει σε ένα εξειδικευμένο αναγνωστικό κοινό υψηλών απαιτήσεων, πρωτοβουλίες που υπερβαίνουν τον τοπικό χαρακτήρα και αναφέρονται σε περιφερειακό επίπεδο στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης και της ΝΑ Μεσογείου.

Η επιθεώρηση The bridge αποτελεί έως τώρα τη μοναδική εξωστρεφή εκδοτική προσπάθεια ελληνικής καταγωγής για την ανάδειξη της αναγκαιότητας προώθησης της υπόθεσης της ευρωπαϊκής ενσωμάτωσης στο χώρο της ΝΑ Ευρώπης και της ΝΑ Μεσογείου.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας (ΔΚΟΕ) που υπάγεται στο Υπουργείο Πολιτισμού -και με την υποστήριξή του- προχωρεί στη διοργάνωση διεθνούς διαγωνισμού συγγραφής παιδικού παραμυθιού με θέμα την Ολυμπιακή Εκεχειρία. Στο διαγωνισμό θα κλιθούν να συμμετάσχουν συγγραφείς παιδικών βιβλίων από τις χώρες της ΝΑ Ευρώπης και της ΝΑ Μεσογείου.

Προθεσμία υποβολής των διαγωνιζόμενων κειμένων ορίζεται η 15η Οκτωβρίου 2007, ενώ οι συμμετοχές θα πρέπει να είναι στην αγγλική γλώσσα. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε διαβάστε την προκήρυξη του διαγωνισμού όπως εμφανίστηκε στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού The bridge (Αύγουστος 2007) και στο website του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας (http://www.olympictruce.org/).



Page generated: 02/10/2024 19:23:36