Κατηγορίες

Οι Εκδόσεις Πατάκη στη 19 Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης - Εκδηλώσεις Παιδικής Λογοτεχνίας

Οι Εκδόσεις Πατάκη στη 19 Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης - Εκδηλώσεις Παιδικής Λογοτεχνίας

Η 19η διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί από 4 έως 7 Μαΐου 2023 στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου ΔΕΘ-Helexpo, με τιμώμενη την Αμερικανική Λογοτεχνία (ΗΠΑ)

Οι Εκδόσεις Πατάκη θα είναι εκεί! 

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15, ΙΣΟΓΕΙΟ, Stand 60 (ΕΝΗΛΙΚΩΝ)
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 12, Stand 1 (ΠΑΙΔΙΚΟ) 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων παιδικής λογοτεχνίας παρακάτω.

 Πέμπτη 4 Μαΐου 2023

 

 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ


 

Ο βραχοπόλεμος και Το μαντίλι με τα τριαντάφυλλα
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Αλεξάνδρα Μητσιάλη

ΠΕΜΠΤΗ 4/5/2023
ΩΡΑ: 9:00-10:00
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ: 12
ΑΙΘΟΥΣΑ 1

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Δύο αντιπολεμικά βιβλία, το πρώτο για τον αντιφασιστικό αγώνα κατά τη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής και το δεύτερο για το δράμα της Μικρασιατικής Καταστροφής, θα γίνουν αφορμή για να συζητήσουμε για τον πόλεμο ως ιστορικό φαινόμενο, αξιοποιώντας τα μεγάλα ιστορικά γεγονότα που αφορούν πρώτ’ απ’ όλα την πατρίδα μας. Μαζί με τους μαθητές και τις μαθήτριες, θα διαβάσουμε τα συγκεκριμένα βιβλία ως λογοτεχνικά τοπία που μας εντάσσουν καίρια στην ατμόσφαιρα των διαφορετικών ιστορικών εποχών, στο κλίμα του πολέμου, στις έννοιες και στις πραγματικότητες της βίας, της καταστροφής, της υποταγής, της αντίστασης, της νίκης και της ήττας.

Για μαθητές Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού.

Τα πέντε αδέρφια
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Γιάννης Σερβετάς

ΠΕΜΠΤΗ 4/5/2023
ΩΡΑ: 11:00-12:00
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ: 13
ΑΙΘΟΥΣΑ: ΚΟΣΜΟΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Ο «κοντός» κατηγορεί τον «ψηλό», που όλο τον πειράζει και τον κοιτάει αφ’ υψηλού, ο «χοντρός» βρίσκει τον μπελά του όταν παίρνει το μέρος του στη διαμάχη, στην οποία σιγοντάρουν και οι άλλοι δύο. Η μάνα δεν ξέρει τι να κάνει. Παιδιά είναι αυτά ή βάσανο; Άραγε θα καταφέρει να μονοιάσει τα πέντε αδέρφια ή στο τέλος θα τους δείχνουν όλοι µε το δάχτυλο;

Για μαθητές Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού.

 


 

 

Ο ψεύταρος βοσκός Μητς Μπόι και άλλες ιστορίες
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Σάκης Σερέφας

ΠΕΜΠΤΗ 4/5/2023
ΩΡΑ: 12:00-13:00
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ: 12
ΑΙΘΟΥΣΑ 1

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: «Ουφ! Βαρεμάρα! Και δεν πιάνει και σήμα το smartphone εδώ πάνω, να ποστάρω καμιά φωτογραφία μου με την γκλίτσα, να πάρω χίλια likes κι όλοι να θαυμάζουνε τον Μητς Μπόι, τον άρχοντα των βουνοκορφών!» Κοφτερό χιούμορ και σοφία του Αισώπου συνδυασμένα σε ένα βιβλίο που υμνεί την αληθινή φιλία, την ευγένεια, την αλήθεια και τη δύναμη που κρύβουν μέσα τους ακόμη και οι πιο μικροί.

Για μαθητές Δ΄ και Ε΄ Δημοτικού.

 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ


 

Τα κοριτσάκια με τα ναυτικά
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Ελένη Δικαίου

ΠΕΜΠΤΗ 4/5/2023
ΩΡΑ: 18:00-19:00
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ: 12
ΑΙΘΟΥΣΑ 2

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Μαθητές και μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων Ανδρεάδη συναντούν τη συγγραφέα Ελένη Δικαίου και παρουσιάζουν δραστηριότητες και δρώμενα που υλοποίησαν στο πλαίσιο του προγράμματος φιλαναγνωσίας που υλοποιήθηκε στο σχολείο τους με αφορμή την επέτειο από τα 100 χρόνια της Μικρασιατικής Καταστροφής.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΑΝΔΡΕΑΔΗ

 


 

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ κ. ΛΑΜΠΡΕΛΛΗ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ

Η νύχτα του κορακιού – Δέκα σκοτεινά παραμύθια με καλό τέλος από την προφορική παράδοση
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Λίλη Λαμπρέλλη

ΠΕΜΠΤΗ 4/5/2023
ΩΡΑ: 19:00-20:00
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ: 12
ΑΙΘΟΥΣΑ 1

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Μια συνάντηση για το λαϊκό παραμύθι. Το κοράκι είναι μια ξέχωρα γοητευτική, αμφίσημη μυθική μορφή: από τη μια του θανάτου και των σκοτεινών οιωνών, από την άλλη προοίμιο φωτός. Γι’ αυτό και κούρνιασε ανάμεσα στα σπάνια παραμύθια αυτής της μικρής συλλογής. Γιατί όλα, εκτός από το ευτράπελο, οδηγούν απ’ το σκοτάδι στο φως — από το «οχ, καημός» στο «φτου, ξελευτερία».

Για ενήλικες αναγνώστες, γονείς, εκπαιδευτικούς και όλους όσοι αγαπούν τα παραμύθια.


 Παρασκευή 5 Μαΐου 2023


 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

Η Ανδριανή και ο κυνηγός
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Ελένη Δικαίου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/5/2023
ΩΡΑ: 10:00-11:00
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ: 12
ΑΙΘΟΥΣΑ 2

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Η Ανδριανή είναι τελειόφοιτη λυκείου, απέτυχε στις πανελλήνιες εξετάσεις και οι γονείς της βρίσκονται σε διάσταση. Θα ακολουθήσει τη μητέρα της σε έναν τόπο που δεν αναφέρεται σε κανέναν τουριστικό οδηγό και σε ένα σχέδιο πέρα από κάθε λογική. Ένα μυθιστόρημα το οποίο περιέχει υπερφυσικά στοιχεία και μια κλιμακωτή δράση που δανείζεται στοιχεία θρίλερ.

Για μαθητές Γυμνασίου

 


 

 

Εργαστήριο-συνάντηση με την εικονογράφο Κριστέλ Εσπιέ για το βιβλίο της Αρσέν Λουπέν, το παράξενο ταξίδι σε κείμενα του Μορίς Λεμπλάν

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/5/2023
ΩΡΑ: 11:00-12:00
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ: 12
ΑΙΘΟΥΣΑ 1

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Η Κριστέλ Εσπιέ έχει εικονογραφήσει πολλά παιδικά βιβλία ανατρέχοντας συχνά σε κλασικούς ήρωες όπως ο Σέρλοκ Χολμς, ο Τομ Σόγερ και ο Αρσέν Λουπέν. Συμμετέχει η Δανάη Ιωακειμίδη, υπεύθυνη εκπαιδευτικής συνεργασίας στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης.
Στο υπερατλαντικό πλοίο «La Provence», ο καπετάνιος ενημερώνει τους επιβάτες ότι ο Αρσέν Λουπέν, ο περιβόητος ληστής, βρίσκεται ανάμεσά τους. Οι επιβάτες, πανικόβλητοι, υποπτεύονται ο ένας τον άλλον και δύο από αυτούς, η δεσποινίς Νέλι Αντερντάουν και ο κύριος ντ’ Αντρεζί, διεξάγουν μια μικρή έρευνα... Όμως, όπως πάντα, ο ληστής-τζέντλεμαν δε βρίσκεται εκεί που νομίζουν!
Για τους μαθητές του Γαλλικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, εργαστήριο στα γαλλικά. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, η Κριστέλ Εσπιέ θα υπογράψει αντίτυπα της γαλλικής και της ελληνικής έκδοσης του βιβλίου της στο σταντ του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ / ΓΑΛΛΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ / ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ

Η μαρμελαδού
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Αλεξάνδρα Μητσιάλη

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/5/2023
ΩΡΑ: 11:00-12:00
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ: 12
ΑΙΘΟΥΣΑ 2

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Ο νεαρός βασιλιάς συµπεριφέρεται σε όλους άδικα και σκληρά, ενώ κανείς, όσο κι αν προσπαθεί, δεν µπορεί να µαλακώσει την καρδιά του. Μόνο η φήµη για τις µαρµελάδες της Νίνας, που διασχίζει απ’ άκρη σ’ άκρη τη µεγάλη πολιτεία, δίνει κάποια ελπίδα. Κι αν αυτό που ψιθυρίζει στ’ αυτιά των ανθρώπων η ταξιδιάρικη φήµη είναι αληθινό; Αν πραγµατικά η Νίνα µπορεί ν’ αλλάζει τα πιο δύσκολα συναισθήµατα των ανθρώπων; Αν στ’ αλήθεια οι µαρµελάδες της είναι µαγικές;

Για μαθητές Νηπιαγωγείου, Α΄ και Β΄ Δημοτικού.

 

 

 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ

 

 

 

Αγριόπαπιες - Όνειρο πρώτο: Η απόδραση
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Γιώργος Χατζόπουλος

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/5/2023
ΩΡΑ: 18:00-19:00
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ: 12
ΑΙΘΟΥΣΑ 1

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΗΣ ΕΦΗΒΕΙΑΣ
Οι μαθητές της Α΄ Γυμνασίου του Κολεγίου «Δελασάλ» συναντούν τον συγγραφέα, παρουσιάζουν θεατρικά και μουσικά δρώμενα, video, ζωγραφιές, ποιήματα κ.ά. που δημιούργησαν εμπνεόμενοι από το βιβλίο και συζητούν μαζί του για το τι θα έκαναν οι ίδιοι αν βρίσκονταν αντιμέτωποι με τη σκληρότητα, τη βαναυσότητα και τη φρίκη μιας δικτατορίας.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ / ΚΟΛΕΓΙΟ «ΔΕΛΑΣΑΛ»

 

 Σάββατο 6 Μαΐου 2023


 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ

Κυνήγι θησαυρού μαζί με τον Αρσέν Λουπέν στα ελληνικά και στα γαλλικά με τη συμμετοχή της Κριστέλ Εσπιέ που εικονογράφησε το βιβλίο Αρσέν Λουπέν, το παράξενο ταξίδι σε κείμενα του Μορίς Λεμπλάν

ΣΑΒΒΑΤΟ 6/5/2023
ΩΡΑ: 12:00-13:00
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ: 12
ΑΙΘΟΥΣΑ 2

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Ο ληστής-τζεντλεμαν βρίσκεται ανάμεσα μας στην Παιδική Γωνιά. Όλοι είναι ύποπτοι. Ελάτε να αναζητήσουμε μαζί τον διάσημο Γάλλο αριστοκράτη λωποδύτη! Στη συνέχεια θα συναντήσουμε την Κριστέλ Εσπιέ και τη Δανάη Ιωακειμίδη, υπεύθυνη εκπαιδευτικής συνεργασίας στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, για ένα εργαστήριο στα ελληνικά και στα γαλλικά. Η Κριστέλ Εσπιέ έχει εικονογραφήσει πολλά παιδικά βιβλία ανατρέχοντας συχνά σε κλασικούς ήρωες όπως ο Σέρλοκ Χολμς, ο Τομ Σόγερ και ο Αρσέν Λουπέν. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, η Κριστέλ Εσπιέ θα υπογράψει αντίτυπα της γαλλικής και ελληνικής έκδοσης του βιβλίου της στο σταντ του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης.

Για παιδιά 9-14 ετών.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ / ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ

 


 

Όχι τώρα
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Βίκτωρ Μοσχόπουλος

ΣΑΒΒΑΤΟ 6/5/2023
ΩΡΑ: 13:00-14:00
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ: 12
ΑΙΘΟΥΣΑ 3


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Ένα δώρο προορίζεται για το αρκουδάκι. Βρίσκεται όμως στην άλλη πλευρά του ποταμού. Το αρκουδάκι για να ανοίξει το δώρο πρέπει να περάσει το ποτάμι και να βραχεί. Το αναβάλλει διαρκώς και το αφήνει για Μετά, Πιο Μετά και Σε Λίγο, οι οποίοι έρχονται και του κάνουν παρέα όσο περιμένει. Με το πέρασμα του χρόνου οι καινούριοι του φίλοι μετατρέπονται σε Πριν, Πιο Πριν, Πριν Λίγο. Το αρκουδάκι αλλά και οι αναγνώστες μαθαίνουν μέσα από αυτό το σύγχρονο παραμύθι την αξιοποίηση του χρόνου όταν ο καινούριος φίλος, το Τώρα, μας παίρνει από το χέρι και μας αποκαλύπτει την ανάγκη της δράσης.


 

«ΟΙΚΟλογήματα», Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς
Βαγγέλης Ηλιόπουλος, συγγραφέας, εκπαιδευτικός

ΣΑΒΒΑΤΟ 6/5/2023
ΩΡΑ: 17:00-18:00
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ: 12
ΑΙΘΟΥΣΑ 3

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Με αφορμή την έκδοση του νέου βιβλίου της σειράς «ΟΙΚΟλογήματα» «Σπίτι όλων μας η Γη» φωνάζει ο Μπουλουμπίνος, παντού να ακουστεί!
Παρουσίαση σε νηπιαγωγούς και δασκάλους του εκπαιδευτικού προγράμματος «Η ώρα να σώσουμε τη Γη έχει φτάσει», βασισμένου στα οκτώ βιβλία της σειράς «ΟΙΚΟλογήματα» και στα τραγούδια από το ομώνυμο CD. Το πρόγραμμα είναι εναρμονισμένο με τους 17 βιώσιμους στόχους ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών και μπορεί να εφαρμοστεί στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων στην ενότητα «Φροντίζω το περιβάλλον».
Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ | ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 


 

Η Καρακατσού και οι δράκοι
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Βαγγέλης Γονιδάκης


ΣΑΒΒΑΤΟ 6/5/2023
ΩΡΑ: 20:00-21:00
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ: 12
ΑΙΘΟΥΣΑ 1

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Μουσική αφήγηση παραμυθιού. Συμμετέχουν ο Γιώργος Ευγενικός, αφηγητής, καλλιτεχνικός υπεύθυνος του Κέντρου Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών, η αφηγήτρια και συγγραφέας Ανθή Θάνου, ο μουσικός Αλέξανδρος Μακρής, ενώ τραγουδάει η Κατερίνα Δούκα.
Μα ποια είναι αυτή η Καρακατσού; Είναι κοπέλα ή πουλί; Είναι όμορφη ή άσχημη; Ό,τι κι αν είναι, το μόνο σίγουρο είναι πως αγαπήθηκε με το παλικάρι! Για να γίνει όμως αυτό, χρειάστηκαν ένα βέλος, ένα χτενάκι, ένας (μπορεί και δύο και τρεις) δράκοι, ένα αμυγδαλάκι, ένα φουντουκάκι κι ένα καρυδάκι! Ένα αυθεντικό λαϊκό παραμύθι για τη δύναμη της αγάπης που νικάει την ασχήμια και ανατρέπει τις μαγικές δυνάμεις του κακού.


Κυριακή 7 Μαΐου 2023 


 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ

Αγριόπαπιες - Όνειρο δεύτερο: Η εξέγερση
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Γιώργος Χατζόπουλος

ΚΥΡΙΑΚΗ 7/5/2023
ΩΡΑ: 10:00-11:00
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ: 12
ΑΙΘΟΥΣΑ 2

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ. Τι γίνεται όταν η καταπίεση των γονιών, η αυταρχικότητα και η αδιαλλαξία των καθηγητών, ο απολυταρχισμός της κυβέρνησης συναντούν τα άγρια όνειρα των εφήβων; Την απάντηση μας τη δίνει η θεατρική ομάδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Πανοράματος με μία παράσταση βασισμένη στο βιβλίο. Ακολουθεί συζήτηση με τον συγγραφέα και τους καθηγητές-σκηνοθέτες της παράστασης για την «ΕΞΕΓΕΡΣΗ που έρχεται»...

ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ / ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ

 


 

Η ώρα του ουρανού πήγε ροζ με πορτοκαλί
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Λίλια Γκούνη Σοφικίτη

ΚΥΡΙΑΚΗ 7/5/2023
ΩΡΑ: 12:00-13:00
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ: 12
ΑΙΘΟΥΣΑ 3

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Η ευτυχία ταξιδεύει με τη μυρωδιά του πρωινού της γιαγιάς. Το μεσημέρι πλατσούριζε στη θάλασσα. Όταν η ώρα του ουρανού πάει ροζ με πορτοκαλί, ξεκουράζεται ακούγοντας και εκείνη ιστορίες, κρατώντας ένα μπολ γεμάτο λουκουμάδες με μέλι. Με μια βάρκα, ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο φεγγαρόφωτο. Κρατά ξύπνια τα παιδιά… Λίγο ακόμα…

25 χρόνια Τριγωνοψαρούλης
Βαγγέλης Ηλιόπουλος, συγγραφέας, εκπαιδευτικός

ΚΥΡΙΑΚΗ 7/5/2023
ΩΡΑ: 13:00-14:00
ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ: 12
ΑΙΘΟΥΣΑ 1

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Το διαφορετικό κίτρινο ψάρι που έχει αγαπηθεί τόσο πολύ —ο σύγχρονος κλασικός ήρωας της ελληνικής παιδικής λογοτεχνίας— κλείνει τα 25! Ναι, μίλησε για την ετερότητα και το δικαίωμα του καθενός να είναι ο εαυτός του πριν από είκοσι πέντε χρόνια. Έτσι έγινε φίλος και συμπαραστάτης εκατοντάδων χιλιάδων παιδιών και γονέων, ταξιδιώτης σε κάθε παιδική βιβλιοθήκη και συνεργάτης πολλών εκπαιδευτικών. Και τώρα γιορτάζει και σας περιμένει μαζί με τα παιδιά του «Νηπιακού Κήπου». Θα είναι και ο Τριγωνοψαρούλης με τους φίλους του, όπως εμφανίζεται στην παράσταση «Τριγωνοψαρούλης The musical» από το Θέατρο του Βορρά και την Kolossaion Productions.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ | ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΝΗΠΙΑΚΟΣ ΚΗΠΟΣ»

 

 

 

 

Προηγούμενο
Επόμενο


Page generated: 29/09/2024 14:18:12