Κατηγορίες

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΠΑΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ 1-4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2008, HELEXPO, ΑΘΗΝΑ

Αγαπητοί φίλοι του βιβλίου,

Οι Εκδόσεις Πατάκη υποδέχονται με μεγάλη χαρά την 1η Έκθεση Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου στην Ελλάδα που διοργανώνει το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου. Με την ευκαιρία της συμμετοχής τους, σας καλούν παρέα με ένα καλό βιβλίο να ταξιδέψετε μέσα από μια σειρά πολιτιστικών δράσεων, συναντήσεων με γνωστούς και αγαπημένους συγγραφείς, εργαστήρια εικαστικών και εφαρμοσμένων τεχνών και πολλές άλλες δράσεις για παιδιά.

Έτσι λοιπόν, κατά τη διάρκεια της Έκθεσης από 1 έως 4 Φλεβάρη 2008 μικροί και μεγάλοι αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία, οποιαδήποτε ώρα και να επισκεφθούν το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο των Εκδόσεων Πατάκη, να συμμετέχουν σε δημιουργικές δραστηριότητες, να συναντήσουν συγγραφείς, να διαβάσουν βιβλία.

H πολυβραβευμένη εικονογράφος και συγγραφέας Βάσω Ψαράκη θα έχει σχεδιάσει για εμάς φιγούρες στον κεντρικό τοίχο του περιπτέρου, για να τον χρωματίσουμε όλοι μαζί κατά τη διάρκεια της Έκθεσης.

Παράλληλα, συγγραφείς θα σας περιμένουν για να μιλήσετε μαζί τους, να σας ταξιδέψουν στις ιστορίες τους και να υπογράψουν τα αγαπημένα σας βιβλία. Τέλος, ένα εργαστήρι σχεδιασμού αφίσας και ένα εργαστήρι κατασκευής ολλανδικών ανεμόμυλων θα οδηγήσουν μικρούς και μεγάλους σε συναρπαστικές στιγμές δημιουργίας.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Δικαίος Χατζηπλής
Ελευθερία Κουμαλάτσου

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων σε pdf αρχείο.



Page generated: 03/10/2024 23:21:05